CÂȘTIGĂ O VACANȚĂ
ȘI RELAXEAZĂ-TE PESTE VARĂ

LUNA MAI CU MAI MULTE SURPRIZE ȘI REDUCERI DE VACANȚĂ, MAI MULTE ȘANSE SĂ CĂȘTIGI, MAI MULTE ZILE DE VACANȚĂ, MAI MULTĂ DISTRACȚIE!

Zile
Ore
Minute
Secunde
Concursul nostru s-a incheiat! Te rugam verifica lista castigatorilor pe pagina de facebook respectiv www.facebook.com/places2go.agentiedeturism/ sau daca crezi ca te afli printe castigatori te rugam sa ne contactezi pe adresa de email concurs@places2go.ro

CONCURS: Participa la concursul organizat de Places2go si poti fi norocosul castigator al unuia dintre voucherele discount.

 

Conditiile participarii: descopera conditiile  aici.

 

In prima extragere vor fi 10 premii, care sunt reprezentate de vouchere discount in cuantum de 10%.

In cea de-a doua extragere vor fi 20 de premii, care sunt reprezentate de vouchere discount in cuantum de 5%

Voucherele discount in valoare de 10% sunt aplicabile destinatiilor de top selectate*

Voucherele discount in valoare de 5% sunt aplicabile oricaror destinatii din portofoliul Places2go .

*Destinatii selectate: Maldive, Mauritius, Bali, Thailanda, Zanzibar, Dominicana, Seychelles, Jamaica, Cuba, Aruba, Tanzania, Kenya, Rep Africa de Sud, Costa Rica, Madagascar, Mexic, Peru, Filipine, Bora Bora.

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE MAI JOS CU DATELE  DE PARTICIPARE LA CONCURS DAR ȘI CU RĂSPUNSURILE CORECTE ȘI INTRĂ LA TRAGEREA LA SORȚ PENTRU PREMII ÎN VOCHER DE DISCOUNT % 

REGULAMENT OFICIAL AL CONCURSULUI

 

 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Organizatorul concursului este SC Places2Go  S.R.L., cu sediul social în localitatea Bucuresti, Strada Mircea Zorileanu 26, Sector 1, înregistrata la Oficiul Registrului Comertului, sub nr. J40/15603/2016, Cod Unic de Înregistrare: 36782358, in colaborare cu partenerii acestuia, fara nicio legatura cu Facebook sau partenerii acestuia (www.facebook.com). Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul, cu conditia de a instiinta participantii.

 1. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat si se desfasoara pe site-ul www.places2go.ro , in perioada 25 aprilie – 31 mai 2019. Pentru obtinerea de informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la concurs@places2go.ro .

3.DURATA CONCURSULUI

Concursul va fi lansat la data de 25 aprilie 2019, ora 09:00 si va dura pana la data de 31 mai 2019, ora 16:00. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

 1. MECANISMUL CONCURSULUI

La acest concurs poate participa orice persoana fizica, rezidenta in Romania. Este foarte simplu, tot ce trebuie sa faci ca sa participi la concurs este sa accesezi pagina www.places2go.ro, sa completezi formularul in care sa furnizezi datele tale reale (nume, prenume, adresa de e-mail,numar de telefon, etc.) si sa raspunzi corect la intrebarile furnizate in formular. Dupa ce ati trimis formularul, veti primi un e-mail cu confimarea inregistrarii dvs. la concursul organizat de www.places2go.ro .

 1. Premiile concursului si castigatorii

Se vor organiza 2 seturi de extrageri si anume:

Setul 1 – 10 vouchere “10% reducere la achizitionarea de pachete turistice Places2Go pentru destinatiile selectate”

Setul 2 – 20 vouchere “5% reducere la achizitionarea de pachete turistice pentru orice destinatie din portofoliul Places2Go”

Voucher-ul se poate folosi la achizitionare oricarui pachet de servicii marca Places2Go. Pachetul de servicii este definit ca fiind sejurul format din cazare si transport. Voucherul nu poate fi transformat in bani, suma fiind exclusiv oferita ca si discount.

Desfasurarea extragerii

Extragerile vor fi efectuate prin aplicatia “Random.org” in data de 31.05.2019 la ora 18:00 si vor fi filmate live pe contul de Facebook Places2Go.

Castigatorii trebuie validati de un reprezentant www.places2go , prin verificarea datelor furnizate de acestia.

In cazul in care unul dintre castigatori se dovedeste a nu fi furnizat datele reale , acesta va fi descalificat , iar premiul va fi acordat urmatorului castigator in ordine numerica ales de random.org.( in acest caz locul 11 din cadrul  extragerii setului 1 , respectiv locul 21 din cadrul extragerii setului 2 vor fi numiti castigatori)

In cazul in care un castigator nu poate fi contactat (atat telefonic cat si prin e-mail) in maxim 48 de ore de la extragere de un reprezentant places2go.ro , urmatorul castigator in ordine numerica ales de random.org va fi numit castigator. ( in acest caz locul 11 din cadrul  extragerii setului 1 , respectiv locul 21 din cadrul extragerii setului 2 vor fi numiti castigatori)

Fiecare participant poate fi castigator o singura data. In cazul in care in urma extragerilor un participant a castigat un voucher atat la extragerea setului1 cat si la extragerea setului 2 , castigatorului ii va fi acordat doar premiul castigat in cadrul setului 1 , iar premiul setului 2 va fi acordat urmatorului participant de pe lista de castigatori conform random.org ( in acest caz automat si locul 21 din cadrul extragerii setului 2 va fi castigator)

Anuntarea castigatorilor se va face telefonic si/sau in scris de catre places2go.ro pe adresa de e-mail mentionata in formularul de concurs. Numele castigatorilor va fi postat pe site-ul www.places2go.ro la sectiunea concurs.

 

 1. RESPONSABILITATE

Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de www.places2go.ro prin prezentul Regulament Oficial al Concursului, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori. 

 1. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la prezentul Concurs, participantii/castigatorii sunt de acord ca datele cu caracter personal (nume, prenume, adresa, numar de telefon fix si/sau mobil, e-mail) sa fie prelucrate de www.places2go.ro. Prelucrarea va avea ca scop stocarea datelor in baza de date, procesarea acestora in scopuri statistice, realizarea de analize si cercetari de piata, transmiterea de comunicari cu scop comercial prin telefon, posta sau posta electronica (telemarketing), precum si trimiterea de oferte si materiale publicitare.

In conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, a Regulamentului EU nr. 679/2016 si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, places2go.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale participantilor la concurs. De asemenea, places2go.ro este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui concurs. 

Dorim să vă aducem la cunostință că, începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul privind protectia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (‘GDPR’) va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. SC Places2Go SRL se angajează in continuare să vă protejeze și să vă respecte confidențialitatea datelor personale. 

 

Concurs sponsorizat de Places2Go

Afla ce premii poti castiga intrand pe www.places2go.ro

 

configurează-ți vacanța!

Înscrie-te la newsletter și află primul despre noutăti și oferte last minute! Fii atent la newsletterul nostru și poți primi indicii care te conduc la super oferte!  Vei primi săptămânal broșura cu cele mai noi oferte, informații despre campanii, articole interesante  și sfaturi de călătorie. Informații exclusive numai cu newsletter!

 

 •  
 
 • Europa
 • Asia
 • Africa
 • America de Sud
 • America de Nord
 • Australia

Servicii opționale

 • Transferuri private/de grup
 • Excursii optionale in functie de destinatie
 • Tururi private sau de grup
 • Vizite la obiective turistice
 • Servicii VIP
 • Asigurarile medicale/storno
Go Top Call Now Button
1
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?
Powered by