VACANTA REVELION SRI LANKA

Sri Lanka este plină de surprize, cuprinzând o gamă largă de eco-resorturi, cu facilități moderne în așezări splendide – cele mai bune locuri pentru relaxare. Pe deasupra, cele 8 locuri ale patrimoniului mondial UNESCO și cele 14 parcuri naționale din Sri Lanka asigură o bogăție de oportunități. Plaje însorite și nisipoase, cultură, natură și aventură, destinația ta de top.

30.12.2019 – Sosire – Pinnawala – Dambulla

La sosirea pe Aeroportul Internațional Colombo Bandaranaike, paradisul tropical, veți fi întâmpinat și asistat de reprezentantul Crystal Holidays și transferat la hotelul dvs. în Dambulla.

 

Dambulla este un oraș mare, situat în districtul Matale, destul de aproape de Colombo. Este înscris, de asemenea, pe lista patrimoniului mondial. Cel mai fascinant lucru pare să fie perioada construcției, fiind construit în 167 de zile și explodând de locuri frumoase, ca pădurea lemnului de esență tare.

 

Pe drum vizitați Pinnawala Elephant Orphanage.

 

Pinnawala Elephant Orphanage – dincolo de drumul Colombo-Kandy este Pinnawala, unde un orfelinat a fost început în 1975, pentru a găzdui elefanți abandonați și răniți. Numărul elefanților a crescut acum la mai mult de 65, cuprinzând pui de elefanți aduși din diferite părți ale insulei, precum aceia născuți ca rezultat al programului captiv de reproducere. Cele mai potrivite momente pentru a vizita, este momentul hrănirii și scăldării – când toți elefanții sunt duși la râul din apropiere.

 

Puteți petrece timpul cu puii elefanților și să-i asistați jucându-se în râul din apropiere.

La finalizare puteți să continuați către Dambulla. Situat între o pădure liniștită de verde dens, murmurul plutitor al cântecului de păsări; o maimuță chicotește – se uită, fără frică, flori…impetuoase și mirositoare – atât de reci la atingere, pe o formațiune de rocă naturală, cu o vedere la lacul artificial, construit acum sute de ani.

 

După aceea, călătoriți către satul tipic Hiriwadunna.

 

Aceasta este o experiență specifică rurală, cu o călătorie cu jeep-ul către satul rural Hiriwadunna, de la hotelul dvs. din Sigiriya sau Dambulla. Drumul începe cu o plimbare frumoasă printre bazinele artificiale. Veți experimenta, de asemenea, o călătorie cu barca, o călătorie cu carul cu boi, cultivarea legumelor de țară, câmpuri cu orez și bucurați-vă de un prânz sri lankian la o casă de sat.

 

 • Călătoria cu canoea în bazinul artificial
 • Vizită la ferma rurală și grădina de legume
 • Oportunitatea de a privi păsările
 • Călătorie cu carul cu boi

 

Drumul începe cu o plimbare minunată de-a lungul unui bazin artificial. Bazinul, jungla de tufișuri înconjurătoare, mlaștina și satul sunt un furnicar dimineața devreme sau o activitate de seară. Impresionanta viață a păsărilor, fluturii și posibila observare a crocodilului adaugă șarmului de a vedea sătenii, în timp ce se îndreaptă către atribuțiile lor legate de pescuit, dimineața devreme, sau spălând hainele la marginea lacului. Veți continua turul cu o plimbare cu barca și o plimbare cu carul cu boi în sus, spre o casă din sat, unde vă veți bucura de o masă autentică sri lankeză.

 

Dacă timpul vă permite, puteți vedea, de asemenea, cum o femeie din sat gătește o masă tradițională sau un rotisor, urmată de o mică prezentare de cum să realizezi un acoperiș din frunze de cocos și cum să utilizați kulla și mirisgala, pentru a separa boabele de orez de coji și pai.

 

Puteți, de asemenea, să faceți un safari călare pe elefant.  

 

Masa de seară și înnoptare la Dambulla Amaya Lake (4*) sau similar

31.12.2019 – Dambulla – Sigiriya – Polonnaruwa – Dambulla

 

Treziți-vă cu un răsărit mlădios și ciripitul păsărilor.

 

Luați un mic dejun delicios la restaurantul principal al hotelului și porniți la drum către Sigiriya.

 

Comemorați epoca Regelui Kashyapa, la locul care aparține patrimoniului mondial, Sigiriya Rock Fortress, care este capodoperă a construcției antice.

 

Semnificația arheologică, care este dominată de o coloană masivă de piatră, de aproape 200 metri înălțime, unde puteți fi martor la beatitudinea fântânilor, piscinelor, lacurilor, picturilor, pavilioanelor clasice, grădinilor de bolovani, sculpturilor și zidurilor reflectorizanți. În vârf veți admira o priveliște, care vă taie respirația, și fresce pline de culoare.

 

La scurt timp după ce ajungeți la baza pietrei, două scări de metal în spirală, din secolul 19, duc la și de la o peșteră adăpostită în fațada de piatră roșie, care deține cea mai faimoasă succesiune de fresce din Sri Lanka, denumite popular ca Sigiriya Damsels (fotografiile cu bliț nu sunt permise).

 

După aceea, vizitați fabrica Batik, unde puteți vedea fabricarea frumoaselor imprimeuri Batik și, de asemenea, să achiziționați o varietate largă de articole Batik.

 

Acum este timpul pentru o scurtă privire asupra orașului antic Polonnaruwa, casă a câtorva arte frumoase și arhitecturi medievale din Sri Lanka. Întreaga zonă este compusă din câteva clădiri variate în dimensiuni, arhitectură și interior extravagant, ca urmare a sistemelor de canalizare, bazine și rezervoare proiectate cu grijă.

 

Vă recomandăm să vizitați locul cu bicicleta.

 

Principalele atracții interesante ar fi Piscina Regală, Palatul Regal, Ruinele Watadage (o casă circulară a imaginilor) și inscripțiile în piatră din Nissankamalla și Gal Vihara, cu 3 sculpturi ale lui Buddha într-o poziție verticală, așezat pe un picior și așezată.

 

Prima grupare de ruine pe care o întâlniți după ce intrați sub Orașul Antic, este Grupa Palatului Regal. Această mulțime de clădiri datează din perioada Regelui Parakramabahu I (1153 – 1186). Palatul Regal al Regelui este o structură masivă.

 

Festivități speciale de Revelion la hotel, cină de Revelion și înnoptare la Dambulla Amaya Lake (4*) sau similar

01.01.2020 – Dambulla – Kandy

 

Mic dejun la restaurantul principal.

 

După aceea, mergeți la hotel în Kandy, capitala culturală a Sri Lankăi, care este un loc al patrimoniului mondial și are un număr de atracții de atracții turistice. Pe drum vizitați templul din peșteră Dambulla Rock și Spice Garden.

 

Dambulla este o urmă de interes unic. Templele sale în roci sunt cele mai întinse de pe insulă și unele dintre cele mai vechi și în cea mai bună stare de conservare și ordine.

 

Dambulu Gala (piatra Dambula), în care sunt situate aceste temple, este aproape insular și de o mărime mare. Înălțimea sa perpendiculară deasupra câmpiei este de aproape 183 metri. Puține părți ale acesteia sunt acoperite cu lemn și, în general, suprafața sa este neacoperită și neagră.

 

Există cinci peșteri (camere de altar) în templul Dambulla. Toate aceste peșteri arc sunt pline de statui ale lui Buddha și personaje variate ale Ordinului lui Buddha sau Istoriei.

 

După aceea, mergeți la Spice Garden.

 

Plimbați-vă în jurul grădinii și aflați despre condimente și calitățile speciale ale acestora.

 

Pășiți în grădina nepoluată și verde, unde puteți vedea cum ierburile sunt crescute în mediul lor natural, apoi aflați cum le puteți utiliza, pentru a intensifica gustul mâncărurilor de specialitate. Aceste condimente vă vor dezvălui secretul rețetelor tradiționale sri lankeze, care au o valoare nutrițională mare, fiind totodată și delicioase.

 

Prânzul de astăzi va fi servit într-un câmp de orez: masa specifică pentru fermieri, cunoscută în limba sinhala ca „Kamatha”. Kamatha este tradiționala curte țărănească din Sri Lanka, unde fermierii cresc orezul, păstrat pentru momentul potrivit. Masa specifică va fi servită în vase mari de ceramică.

 

După aceea, continuați-vă călătoria spre Kandy.

 

Kandy este un exemplu al influenței budiste din Sri Lanka de astăzi. Templele, sanctuarele și mănăstirile păstrează tradițiile budiste în viață. A fost ultima capitală a vechii epoci a regilor din Sri Lanka. Orașul se află în mijlocul dealurilor din platoul Kandy, care traversează o zonă de plantații tropicale. A fost declarat loc al patrimoniului mondial de UNESCO, în 1998.

 

Revigorați-vă. Relaxați-vă la hotel. Petreceți pe îndelete restul serii la hotel. Masă de seară și înnoptare la Kandy Amaya Hills (4*) sau similar

02.01.2020 – Kandy

 

Mic dejun la restaurantul principal al hotelului.

 

După aceea, puteți vizita Sri Dalada Maligawa sau Temple of the Sacred Tooth Relic, care este un templu în orașul Kandy din Sri Lanka. A fost construit în interiorul complexului palatului regal, care adăpostește singura relicvă supraviețuitoare a lui Buddha, un dinte, care este venerat de budiști. Apoi, vizitați Grădinile Botanice, unde vegetația este pur și simplu tropicală, care este caracterizată de o abundență de plante cățărătoare sau liene, palmieri, bambus sau pandanus, epifite (orhidee, ferigi etc.) și copaci măreți, cel din urmă având deseori rădăcini răsturnate.

 

După-amiază, vizitați Muzeul Gem. Aici, vizitatorii au șansa de a fi martori la cum materialele brute sunt transformate în bijuterii valoroase. Complexul constă într-un atelier de bijuterii, lapidariu, miniteatre și un model de mină naturală, care explorează exclusivismul unei pietre prețioase, în timp ce furnizează clientului o foare bună cunoaștere a mineralelor și pietrelor prețioase originare din Sri Lanka și de peste mări.

 

Mai departe vizitați piața plină de viață, lacul și treceți prin partea superioară a lacului într-un tuk tuk.

 

Mai târziu asistați la un spectacol unic al dansurilor tradiționale sri lankeze, acompaniate de tobe ceremoniale și o orchestra de tobe.

Precum și spectacole energetice de acrobație, în care bărbații execută o serie de piruiete săritoare și cascadorii, precum învârtirea farfuriilor și dramaticul „mers prin foc”, care încheie spectacolul.

 

Masa de seară și înnoptare la Kandy Amaya Hills (4*) sau similar

03.01.2020 – Kandy – Nuwara Eliya

 

Mic dejun la hotel.

 

După aceea, puteți continua spre Nuwara Eliya, care este unul dintre cele mai pitorești orașe și Mica Anglie din Sri Lanka.

Pe drum vizitați Fabrica de Ceai și o plantație și degustare de ceai la Centrul Ceaiului.

Vizitați Fabrica de Ceai, unde se arată cum planta crudă cu frunze este transformată într-un produs familiar maro închis, printr-un proces de uscare, tăiere, rulare și fermentare. La fabrică, veți afla, totodată, cum să „gustați” ceaiul și să încercați să identificați diferențe subtile de aromă.

 

Odată intrat în fabrica de ceai, în general, veți porni din plantație, pentru a afla despre cum este cultival ceaiul, apoi vizitați fabrica, unde aparate vechi de dinaintea revoluții industriale ofilesc, rulează și usucă ceaiul. De obicei, există puțin timp la sfârșitul turului pentru o degustare de ceai, ori unul dintre cele mai specifice tipuri de ceai sau, ocazional, din specialitățile variate ale acelei fabrici.

 

Mai mult decât o degustare de vinuri, o degustare tradițională de ceai ar implica băutul ceaiului (fără lapte), clătindu-l prin gură, pentru a înțelege gustul, iar apoi scuipându-l într-o scuipătoare. Câteva fabrici de ceai rămân loiale acestor metode tradiționale, deși metoda scuipătoarei nu mai este atât de populară astăzi.

 

Continuați călătoria către Nuwara Eliya.

 

Masă de seară și înnoptare la Nuwara Eliya Araliya Green Hills (4*) sau similar

04.01.2020 – Nuwara Eliya – Yala – Tissamaharama

 

După micul dejun, veți fi condus la Yala/Tissamaharama.

 

După-amiaza, veți avea oportunitatea de a observa habitatul natural și să aveți o întâlnire îndeaproape cu elefanții, în timpul safariului cu jeep-ul.

 

Luați-vă camerele foto și activați-vă ochii de vultur, pentru a vedea leoparzii, elefanții, bivolii sălbatici, cerbul moscat, mangusta, pangolinii, macacii și mult mai multe animale locuind în acest parc.

 

După aceea, mergeți la hotel.

 

Masa de seară și înnoptare la Tissamaharama Ekho Safari (4*) sau similar

05.01.2020 – Yala/Tissamaharama – Beruwala

 

După micul dejun, veți fi transferat la plajă.

 

Această uimitoare plajă cu nisip se laudă cu unele dintre cele mai uluitoare apusuri și răsărituri din Sri Lanka.

 

Bucurați-vă de compania oamenilor din întreaga lume, precum și de o baie în ape și, de asemenea, de activitățile opționale gratuite de sporturi de apă și de o zi întreagă, pentru a vă bucura de bronzare, timp plăcut pentru înot.

 

Beruwala are facilități excelente pentru sporturi de apă, precum plimbări cu scooter-ul pe apă, windsurfing, parasailing, ski pe apă etc. În timp ce locul este sigur pentru înot în orice lună din an, oferă totodată oportunitatea pentru pescuit, scufundare pentru observarea epavelor și recifelor de corali.

 

Bucurați-vă de facilitățile hotelului dvs. sau profitați de avantajul tratamentelor spa, pe care le oferă hotelul. Nimic nu se compară cu un înot energizant în apele încălzite de soare ale Oceanului Indian, în timp ce vă bronzați.

 

Masa de seară și înnoptare la Beruwala Cinnamon Bey Resort (5*) sau similar

06.01.2020 – Beruwala – Aeroport

 

Astăzi este ultima zi a dvs. După micul dejun, veți pleca pentru a ajunge la aeroport, pentru zborul dvs. către țara de origine. Vă dorim să aveți un zbor sigur către casă.

Serviciile includ:

 • Cazare în cameră dublă/twin HB.
 • Cazarea va fi la hotel.
 • Taxe de intrare la:
 • Pinnawala Elephant
 • Sigiriya Rock Fortress
 • Polonnaruwa Heritage Site
 • Tur Hiriwadunna Village
 • Intrare+safari Parcul Național Yala
 • Templul Dambulla
 • Kandy Temple of the Tooth Relic/Grădinile botanice/Spectacol cultural în Kandy
 • Plimbare cu tuk tuk în Kandy sau Nuwara Eliya
 • Plimbare cu bicicleta în Polonnaruwa
 • Ghid național profesionist de engleză pentru întregul tur
 • Supliment obligatoriu Revelion la Amaya Lake, Dambulla
 • Asistență la sosire de către un reprezentant Crystal Holidays
 • Băutură de bun-venit și prosoape umede la hotel
 • Utilizarea sălii de gimnastică și piscinei hotelului
 • Toate taxele aplicabile

Serviciile exclud:

 • Permise video/aparat foto în oricare loc
 • Oricare alte servicii nemenționate în itinerariu
 • Prânz
 • Bacșișuri și hamal

Solicita detalii

Oferta Revelion Sri Lanka

Minimum 2 persoane
Între 3-6 persoane
Între 7-12 persoane
Supliment cameră single
Reducere cameră triplă
 • La tarifele afisate se adauga biletul de avion la compania Qatar (bagaj de cala si taxe incluse) in valoare de aproximativ 600 euro/persoana.

Înscrie-te la newsletter si află primul despre noutăti și oferte last minute! Fii atent la newsletterul nostru si poti primi indici care de conduc la super oferete!  Vei primi săptămânal broșura cu cele mai noi oferte, informații despre campanii, articole interesante  și sfaturi de călătorie. Informații exclusive numai cu newsletter!

 

 •  
 

Vacanțe

 • Europa
 • Asia
 • Africa
 • America de Sud
 • America de Nord
 • Australia

Servicii

 • Bilete de avion
 • City Break
 • Inchirieri masini
 • Hoteluri
 • Oferte de familie

Hoteluri

 • Tutorials
 • Resources
 • Guides
 • Examples
 • Docs

Informatii utile

VACANTA REVELION SRI LANKA

Sri Lanka este plină de surprize, cuprinzând o gamă largă de eco-resorturi, cu facilități moderne în așezări splendide – cele mai bune locuri pentru relaxare. Pe deasupra, cele 8 locuri ale patrimoniului mondial UNESCO și cele 14 parcuri naționale din Sri Lanka asigură o bogăție de oportunități. Plaje însorite și nisipoase, cultură, natură și aventură, destinația ta de top.

30.12.2019 – Sosire – Pinnawala – Dambulla

La sosirea pe Aeroportul Internațional Colombo Bandaranaike, paradisul tropical, veți fi întâmpinat și asistat de reprezentantul Crystal Holidays și transferat la hotelul dvs. în Dambulla.

 

Dambulla este un oraș mare, situat în districtul Matale, destul de aproape de Colombo. Este înscris, de asemenea, pe lista patrimoniului mondial. Cel mai fascinant lucru pare să fie perioada construcției, fiind construit în 167 de zile și explodând de locuri frumoase, ca pădurea lemnului de esență tare.

 

Pe drum vizitați Pinnawala Elephant Orphanage.

 

Pinnawala Elephant Orphanage – dincolo de drumul Colombo-Kandy este Pinnawala, unde un orfelinat a fost început în 1975, pentru a găzdui elefanți abandonați și răniți. Numărul elefanților a crescut acum la mai mult de 65, cuprinzând pui de elefanți aduși din diferite părți ale insulei, precum aceia născuți ca rezultat al programului captiv de reproducere. Cele mai potrivite momente pentru a vizita, este momentul hrănirii și scăldării – când toți elefanții sunt duși la râul din apropiere.

 

Puteți petrece timpul cu puii elefanților și să-i asistați jucându-se în râul din apropiere.

La finalizare puteți să continuați către Dambulla. Situat între o pădure liniștită de verde dens, murmurul plutitor al cântecului de păsări; o maimuță chicotește – se uită, fără frică, flori…impetuoase și mirositoare – atât de reci la atingere, pe o formațiune de rocă naturală, cu o vedere la lacul artificial, construit acum sute de ani.

 

După aceea, călătoriți către satul tipic Hiriwadunna.

 

Aceasta este o experiență specifică rurală, cu o călătorie cu jeep-ul către satul rural Hiriwadunna, de la hotelul dvs. din Sigiriya sau Dambulla. Drumul începe cu o plimbare frumoasă printre bazinele artificiale. Veți experimenta, de asemenea, o călătorie cu barca, o călătorie cu carul cu boi, cultivarea legumelor de țară, câmpuri cu orez și bucurați-vă de un prânz sri lankian la o casă de sat.

 

 • Călătoria cu canoea în bazinul artificial
 • Vizită la ferma rurală și grădina de legume
 • Oportunitatea de a privi păsările
 • Călătorie cu carul cu boi

 

Drumul începe cu o plimbare minunată de-a lungul unui bazin artificial. Bazinul, jungla de tufișuri înconjurătoare, mlaștina și satul sunt un furnicar dimineața devreme sau o activitate de seară. Impresionanta viață a păsărilor, fluturii și posibila observare a crocodilului adaugă șarmului de a vedea sătenii, în timp ce se îndreaptă către atribuțiile lor legate de pescuit, dimineața devreme, sau spălând hainele la marginea lacului. Veți continua turul cu o plimbare cu barca și o plimbare cu carul cu boi în sus, spre o casă din sat, unde vă veți bucura de o masă autentică sri lankeză.

 

Dacă timpul vă permite, puteți vedea, de asemenea, cum o femeie din sat gătește o masă tradițională sau un rotisor, urmată de o mică prezentare de cum să realizezi un acoperiș din frunze de cocos și cum să utilizați kulla și mirisgala, pentru a separa boabele de orez de coji și pai.

 

Puteți, de asemenea, să faceți un safari călare pe elefant.  

 

Masa de seară și înnoptare la Dambulla Amaya Lake (4*) sau similar

31.12.2019 – Dambulla – Sigiriya – Polonnaruwa – Dambulla

 

Treziți-vă cu un răsărit mlădios și ciripitul păsărilor.

 

Luați un mic dejun delicios la restaurantul principal al hotelului și porniți la drum către Sigiriya.

 

Comemorați epoca Regelui Kashyapa, la locul care aparține patrimoniului mondial, Sigiriya Rock Fortress, care este capodoperă a construcției antice.

 

Semnificația arheologică, care este dominată de o coloană masivă de piatră, de aproape 200 metri înălțime, unde puteți fi martor la beatitudinea fântânilor, piscinelor, lacurilor, picturilor, pavilioanelor clasice, grădinilor de bolovani, sculpturilor și zidurilor reflectorizanți. În vârf veți admira o priveliște, care vă taie respirația, și fresce pline de culoare.

 

La scurt timp după ce ajungeți la baza pietrei, două scări de metal în spirală, din secolul 19, duc la și de la o peșteră adăpostită în fațada de piatră roșie, care deține cea mai faimoasă succesiune de fresce din Sri Lanka, denumite popular ca Sigiriya Damsels (fotografiile cu bliț nu sunt permise).

 

După aceea, vizitați fabrica Batik, unde puteți vedea fabricarea frumoaselor imprimeuri Batik și, de asemenea, să achiziționați o varietate largă de articole Batik.

 

Acum este timpul pentru o scurtă privire asupra orașului antic Polonnaruwa, casă a câtorva arte frumoase și arhitecturi medievale din Sri Lanka. Întreaga zonă este compusă din câteva clădiri variate în dimensiuni, arhitectură și interior extravagant, ca urmare a sistemelor de canalizare, bazine și rezervoare proiectate cu grijă.

 

Vă recomandăm să vizitați locul cu bicicleta.

 

Principalele atracții interesante ar fi Piscina Regală, Palatul Regal, Ruinele Watadage (o casă circulară a imaginilor) și inscripțiile în piatră din Nissankamalla și Gal Vihara, cu 3 sculpturi ale lui Buddha într-o poziție verticală, așezat pe un picior și așezată.

 

Prima grupare de ruine pe care o întâlniți după ce intrați sub Orașul Antic, este Grupa Palatului Regal. Această mulțime de clădiri datează din perioada Regelui Parakramabahu I (1153 – 1186). Palatul Regal al Regelui este o structură masivă.

 

Festivități speciale de Revelion la hotel, cină de Revelion și înnoptare la Dambulla Amaya Lake (4*) sau similar

01.01.2020 – Dambulla – Kandy

 

Mic dejun la restaurantul principal.

 

După aceea, mergeți la hotel în Kandy, capitala culturală a Sri Lankăi, care este un loc al patrimoniului mondial și are un număr de atracții de atracții turistice. Pe drum vizitați templul din peșteră Dambulla Rock și Spice Garden.

 

Dambulla este o urmă de interes unic. Templele sale în roci sunt cele mai întinse de pe insulă și unele dintre cele mai vechi și în cea mai bună stare de conservare și ordine.

 

Dambulu Gala (piatra Dambula), în care sunt situate aceste temple, este aproape insular și de o mărime mare. Înălțimea sa perpendiculară deasupra câmpiei este de aproape 183 metri. Puține părți ale acesteia sunt acoperite cu lemn și, în general, suprafața sa este neacoperită și neagră.

 

Există cinci peșteri (camere de altar) în templul Dambulla. Toate aceste peșteri arc sunt pline de statui ale lui Buddha și personaje variate ale Ordinului lui Buddha sau Istoriei.

 

După aceea, mergeți la Spice Garden.

 

Plimbați-vă în jurul grădinii și aflați despre condimente și calitățile speciale ale acestora.

 

Pășiți în grădina nepoluată și verde, unde puteți vedea cum ierburile sunt crescute în mediul lor natural, apoi aflați cum le puteți utiliza, pentru a intensifica gustul mâncărurilor de specialitate. Aceste condimente vă vor dezvălui secretul rețetelor tradiționale sri lankeze, care au o valoare nutrițională mare, fiind totodată și delicioase.

 

Prânzul de astăzi va fi servit într-un câmp de orez: masa specifică pentru fermieri, cunoscută în limba sinhala ca „Kamatha”. Kamatha este tradiționala curte țărănească din Sri Lanka, unde fermierii cresc orezul, păstrat pentru momentul potrivit. Masa specifică va fi servită în vase mari de ceramică.

 

După aceea, continuați-vă călătoria spre Kandy.

 

Kandy este un exemplu al influenței budiste din Sri Lanka de astăzi. Templele, sanctuarele și mănăstirile păstrează tradițiile budiste în viață. A fost ultima capitală a vechii epoci a regilor din Sri Lanka. Orașul se află în mijlocul dealurilor din platoul Kandy, care traversează o zonă de plantații tropicale. A fost declarat loc al patrimoniului mondial de UNESCO, în 1998.

 

Revigorați-vă. Relaxați-vă la hotel. Petreceți pe îndelete restul serii la hotel. Masă de seară și înnoptare la Kandy Amaya Hills (4*) sau similar

02.01.2020 – Kandy

 

Mic dejun la restaurantul principal al hotelului.

 

După aceea, puteți vizita Sri Dalada Maligawa sau Temple of the Sacred Tooth Relic, care este un templu în orașul Kandy din Sri Lanka. A fost construit în interiorul complexului palatului regal, care adăpostește singura relicvă supraviețuitoare a lui Buddha, un dinte, care este venerat de budiști. Apoi, vizitați Grădinile Botanice, unde vegetația este pur și simplu tropicală, care este caracterizată de o abundență de plante cățărătoare sau liene, palmieri, bambus sau pandanus, epifite (orhidee, ferigi etc.) și copaci măreți, cel din urmă având deseori rădăcini răsturnate.

 

După-amiază, vizitați Muzeul Gem. Aici, vizitatorii au șansa de a fi martori la cum materialele brute sunt transformate în bijuterii valoroase. Complexul constă într-un atelier de bijuterii, lapidariu, miniteatre și un model de mină naturală, care explorează exclusivismul unei pietre prețioase, în timp ce furnizează clientului o foare bună cunoaștere a mineralelor și pietrelor prețioase originare din Sri Lanka și de peste mări.

 

Mai departe vizitați piața plină de viață, lacul și treceți prin partea superioară a lacului într-un tuk tuk.

 

Mai târziu asistați la un spectacol unic al dansurilor tradiționale sri lankeze, acompaniate de tobe ceremoniale și o orchestra de tobe.

Precum și spectacole energetice de acrobație, în care bărbații execută o serie de piruiete săritoare și cascadorii, precum învârtirea farfuriilor și dramaticul „mers prin foc”, care încheie spectacolul.

 

Masa de seară și înnoptare la Kandy Amaya Hills (4*) sau similar

03.01.2020 – Kandy – Nuwara Eliya

 

Mic dejun la hotel.

 

După aceea, puteți continua spre Nuwara Eliya, care este unul dintre cele mai pitorești orașe și Mica Anglie din Sri Lanka.

Pe drum vizitați Fabrica de Ceai și o plantație și degustare de ceai la Centrul Ceaiului.

Vizitați Fabrica de Ceai, unde se arată cum planta crudă cu frunze este transformată într-un produs familiar maro închis, printr-un proces de uscare, tăiere, rulare și fermentare. La fabrică, veți afla, totodată, cum să „gustați” ceaiul și să încercați să identificați diferențe subtile de aromă.

 

Odată intrat în fabrica de ceai, în general, veți porni din plantație, pentru a afla despre cum este cultival ceaiul, apoi vizitați fabrica, unde aparate vechi de dinaintea revoluții industriale ofilesc, rulează și usucă ceaiul. De obicei, există puțin timp la sfârșitul turului pentru o degustare de ceai, ori unul dintre cele mai specifice tipuri de ceai sau, ocazional, din specialitățile variate ale acelei fabrici.

 

Mai mult decât o degustare de vinuri, o degustare tradițională de ceai ar implica băutul ceaiului (fără lapte), clătindu-l prin gură, pentru a înțelege gustul, iar apoi scuipându-l într-o scuipătoare. Câteva fabrici de ceai rămân loiale acestor metode tradiționale, deși metoda scuipătoarei nu mai este atât de populară astăzi.

 

Continuați călătoria către Nuwara Eliya.

 

Masă de seară și înnoptare la Nuwara Eliya Araliya Green Hills (4*) sau similar

04.01.2020 – Nuwara Eliya – Yala – Tissamaharama

 

După micul dejun, veți fi condus la Yala/Tissamaharama.

 

După-amiaza, veți avea oportunitatea de a observa habitatul natural și să aveți o întâlnire îndeaproape cu elefanții, în timpul safariului cu jeep-ul.

 

Luați-vă camerele foto și activați-vă ochii de vultur, pentru a vedea leoparzii, elefanții, bivolii sălbatici, cerbul moscat, mangusta, pangolinii, macacii și mult mai multe animale locuind în acest parc.

 

După aceea, mergeți la hotel.

 

Masa de seară și înnoptare la Tissamaharama Ekho Safari (4*) sau similar

05.01.2020 – Yala/Tissamaharama – Beruwala

 

După micul dejun, veți fi transferat la plajă.

 

Această uimitoare plajă cu nisip se laudă cu unele dintre cele mai uluitoare apusuri și răsărituri din Sri Lanka.

 

Bucurați-vă de compania oamenilor din întreaga lume, precum și de o baie în ape și, de asemenea, de activitățile opționale gratuite de sporturi de apă și de o zi întreagă, pentru a vă bucura de bronzare, timp plăcut pentru înot.

 

Beruwala are facilități excelente pentru sporturi de apă, precum plimbări cu scooter-ul pe apă, windsurfing, parasailing, ski pe apă etc. În timp ce locul este sigur pentru înot în orice lună din an, oferă totodată oportunitatea pentru pescuit, scufundare pentru observarea epavelor și recifelor de corali.

 

Bucurați-vă de facilitățile hotelului dvs. sau profitați de avantajul tratamentelor spa, pe care le oferă hotelul. Nimic nu se compară cu un înot energizant în apele încălzite de soare ale Oceanului Indian, în timp ce vă bronzați.

 

Masa de seară și înnoptare la Beruwala Cinnamon Bey Resort (5*) sau similar

06.01.2020 – Beruwala – Aeroport

 

Astăzi este ultima zi a dvs. După micul dejun, veți pleca pentru a ajunge la aeroport, pentru zborul dvs. către țara de origine. Vă dorim să aveți un zbor sigur către casă.

Serviciile includ:

 • Cazare în cameră dublă/twin HB.
 • Cazarea va fi la hotel.
 • Taxe de intrare la:
 • Pinnawala Elephant
 • Sigiriya Rock Fortress
 • Polonnaruwa Heritage Site
 • Tur Hiriwadunna Village
 • Intrare+safari Parcul Național Yala
 • Templul Dambulla
 • Kandy Temple of the Tooth Relic/Grădinile botanice/Spectacol cultural în Kandy
 • Plimbare cu tuk tuk în Kandy sau Nuwara Eliya
 • Plimbare cu bicicleta în Polonnaruwa
 • Ghid național profesionist de engleză pentru întregul tur
 • Supliment obligatoriu Revelion la Amaya Lake, Dambulla
 • Asistență la sosire de către un reprezentant Crystal Holidays
 • Băutură de bun-venit și prosoape umede la hotel
 • Utilizarea sălii de gimnastică și piscinei hotelului
 • Toate taxele aplicabile

Serviciile exclud:

 • Permise video/aparat foto în oricare loc
 • Oricare alte servicii nemenționate în itinerariu
 • Prânz
 • Bacșișuri și hamal

Solicita detalii

Oferta Revelion Sri Lanka

Minimum 2 persoane
Între 3-6 persoane
Între 7-12 persoane
Supliment cameră single
Reducere cameră triplă
 • La tarifele afisate se adauga biletul de avion la compania Qatar (bagaj de cala si taxe incluse) in valoare de aproximativ 600 euro/persoana.

Înscrie-te la newsletter si află primul despre noutăti și oferte last minute! Fii atent la newsletterul nostru si poti primi indici care de conduc la super oferete!  Vei primi săptămânal broșura cu cele mai noi oferte, informații despre campanii, articole interesante  și sfaturi de călătorie. Informații exclusive numai cu newsletter!

 

 •  
 

Vacanțe

 • Europa
 • Asia
 • Africa
 • America de Sud
 • America de Nord
 • Australia

Servicii

 • Bilete de avion
 • City Break
 • Inchirieri masini
 • Hoteluri
 • Oferte de familie

Hoteluri

 • Tutorials
 • Resources
 • Guides
 • Examples
 • Docs

Informatii utile

Call Now Button
1
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?
Powered by