PENTRU FIECARE SEZON EXISTA CEL PUTIN O DESTINAȚIE DE POVESTE​

Vacanță de Primăvară

In foarte multe destinatii este sezonul ideal de mers la plaja, in timp ce natura revine la viata si toate florile si plantele renasc. De asemenea, poate fi momentul ideal pentru aventuri pe munte pentru iubitorii de natura sau o vacanta relaxanta de Paste si 1 Mai.

Vacanță de Vară

Destinatii exclusiviste, fie ca doriti sa calatoriti pe o distanta scurta sau peste ocean! Alegem cu grija cele mai bune hoteluri pentru vacanta ideala. Fie ca este escapada romantica, vacanta de familie sau cu prietenii, oferim preturi competitive si calitate garantata.

Vacanță de Toamnă

Mentine proaspata caldura verii si aglomeratia din orasele turistice intr-o scurta escapada insorita in toamna. Fie ca vizitezi minunatele piete de Craciun, fie ca alegi o destinatie insorita sau de ski, acest sezon le poate cuprinde pe toate.

Vacanță de Iarnă

Sezonul preferat al iubitorilor sporturilor de iarna, dar si al celor ce prefera destinatiile exotice. Sarbatorile de iarna sunt un prilej ideal pentru a va relaxa si a uita de grijile de zi cu zi. Petreceti o vacanta minunata in familie sau in cuplu in destinatii de vis!

Servicii personalizate

Vacante „A la Carte”! Noi iti construim vacanta perfecta!

Asigurare de calatorie

Asigura-te ca vei avea o vacanta fara griji!

Rent a car

Da pentru flexibiliate si confort

Bilete de avion

Zboruri low-cost si de linie catre orice destinatie

Call Now Button
Open chat
1
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?
Powered by